Institut Ramon LLull

La Universitat de Cambridge organitza el sopar fundacional de la Catalan Society

Llengua.  Cambridge, 25/02/2018

La Catalan Society de la Universitat de Cambridge (CUCat) celebrarà la seva recent fundació amb un sopar el 25 de febrer a l’Old SCR Fitzwilliam College de Cambridge. Aquesta associació té com a finalitat promoure la llengua i cultura catalanes.




Entre d’altres, el sopar comptarà amb la presència del professor Arcadi Navarro, secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, i professor d'investigació de la ICREA (Institució Catalana d'Investigació i Estudis Avançats), i Josep-Anton Fernàndez, director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull.

Per confirmar la vostra assistència, s’haurà d’adquirir una entrada de £ 45 per persona, realitzant un pagament al compte de la Catalan Society (Cambridge University Catalan Society, Codi d’ordenació: 20-17-20, número de compte: 93392937). S'ha d'especificar el vostre nom i el nombre d'entrades que es volen abans de l'11 de febrer. 

Trobareu més informació sobre l'acte en aquest enllaç 

La Catalan Society de Cambridge promou activament la cultura, la història, el llenguatge i el paisatge científic dels territoris de parla catalana a la Universitat de Cambridge.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"