Institut Ramon LLull

Eugènia Broggi i Jordi Nopca participen a un col·loqui sobre novel·la curta al PEN Club de París

Literatura.  París, 15/02/2018

El PEN Club francès, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull i el PEN Català, organitza una jornada literària a París el proper 15 de febrer amb el títol “El lloc de la narrativa curta avui a França”. L’editora Eugènia Broggi i l'escriptor Jordi Nopca estan convidats a donar les seves impressions sobre l’estat de la novel·la curta a Catalunya. 




El col·loqui, organitzat pel PEN Club francès, i que compta també amb la col·laboració del PEN català, es dividirà en dues sessions. Al matí, entre les 9h30 i les 12h30, serà quan hi participarà Eugènia Broggi i es parlarà de les característiques pròpies del relat com ara la tradició de la narrativa curta a cada país, els principals autors, la vitalitat actual, l’acceptació per part del públic, la dificultat de fer-la traduir, el paper que hi poden jugar les escoles de lletres, entre d’altres temes. A la tarda, entre les 14h30 i les 16h30, serà el torn de sentir el punt de vista dels autors. Hi participaran varis escriptors, entre els quals Jordi Nopca, Jérôme Verain, Michel Lamart, Laurence Paton, Martine Delort, Michel Baglin, Paul Fournel i Fulvio Caccia.

Eugènia Broggi és actualment l’editora de L’altra editorial, que va publicar fa poc els relats de Jordi Nopca. A més, va ser l’editora a Empúries (Grup 62) durant més de deu anys on va publicar alguns dels autors de relats més importants de la literatura catalana.

Jordi Nopca és periodista literari, escriptor i traductor. Ha publicat una novel·la, El talent (Labreu, 2012) i el recull de contes Puja a casa (L’Altra, 2015), traduït al castellà (Libros del Asteroide) i al neerlandès (Zirimiri Press).

Més informació sobre l'acte aquí 

El PEN és una associació internacional d'escriptors que té com a objectius promoure la literatura, defensar la llibertat d'expressió i crear una comunitat d'escriptors d'arreu del món

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"