Institut Ramon LLull

La mezzosoprano Anna Alàs presenta 'Jephta' de Händel amb 9 funcions programades a Alemanya

Música.  Wiesbaden, 04/02/2018

El prestigiós teatre ‘Òpera Estatal de Hesse’, situat a la ciutat alemanya de Wiesbaden, acollirà 9 funcions de la catalana Anna Alàs durant els mesos de febrer, març i abril. La mezzosoprano interpretarà 'Jephta' de Händel, un oratori basat en la història de Jeftè de l’Antic Testament. 




Una història arcaica sobre l'amor i la guerra, el poder i una creença desastrosa en els déus. Aquests són els ingredients de ‘Jephta’ de Georg Friedrich Händel, un oratori que gira al voltant de la promesa imprudent de Jeftè al Totpoderós. Segons el Llibre dels Jutges, Jeftè va ser un jutge d'Israel que va jurar que sacrificaria la primera criatura si sortia victoriós de la guerra contra els ammonites. Al seu retorn, la primera que troba és la seva estimada filla Iphis, una dramàtica situació que el fa ballar entre el següent dilema: religió o humanitat?

La mezzosoprano Anna Alàs i Jové, nascuda a Terrassa i afincada a Alemanya, és una de les veus del moment. D’ànima expressiva i veu càlida, mediterrània, la seva presència és habitual en els principals teatres i auditoris del país, tot i mantenir una activitat regular en l’escena europea que li ha permès assolir fites importants com rols protagonistes a la prestigiosa Staatsoper de Berlín (2010 i 2014) o debutar a l’emblemàtica Philharmonie de la capital alemanya (abril de 2015).

Alàs troba en l’escenari el seu medi natural i casa amb enginy una musicalitat escrupulosa, que s’expressa de manera especialment evident quan aborda el lied o l’oratori, amb la seva voluntat comunicadora. Són valors elevats a virtuts que tant el públic com la crítica li han sabut reconèixer a nivell internacional. 

Anna Alàs ha actuat a la prestigiosa Staatsoper de Berlín (2010 i 2014) i a l’emblemàtica Philharmonie de la capital alemanya (abril de 2015)

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"