Institut Ramon LLull

La dramatúrgia catalanobalear desembarca a Buenos Aires, Montevideo i Lima dins el Temporada Alta

Escèniques.  Buenos Aires, Montevideo, Lima , 01/02/2018

Un any més, el festival Temporada Alta, amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull, exerceix de plataforma de promoció de la dramatúrgia catalana i balear a Amèrica Llatina. En aquesta sisena edició, els artistes i companyies convidats són Guillem Albà i Clara Peya, Animal Religion, Anna Alarcón, Laia Alsina i Xisco Roselló. Els seus espectacles es podran veure entre l’1 i el 25 de febrer  a teatres i centres culturals de Buenos Aires, Lima i Montevideo. 




‘Temporada Alta a Amèrica Llatina 2018’ tindrà lloc a les capitals d’Argentina, Uruguai i Perú del 1 de febrer al 25 de febrer. Integren el programa un total de 3 espectacles, 45 funcions i la sisena edició del Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic.

Les obres que viatgen aquesta vegada són ‘Pluja’, un espectacle íntim de música, titelles i teatre visual dels artistes Guillem Albà i Clara Peya; ‘Indomador’ on el circ contemporani dels Animal Religion qüestiona els límits entre humanitat i animalitat; i“Psicosi de les 4.48” que reflexiona sobre la malaltia de la depressió amb la intensa interpretació d’Anna Alarcó.

Les tres peces passaran pels escenaris de  la sala Timbre4 (Buenos Aires), la Sala Verdi, el Centro Cultural de España (Montevideo) i teatres de Lima coordinats per Aliança Francesa. Del 7 al 11 se celebrarà a la capital argentina el sisè Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic que tindrà com a representants  la catalana Laia Alsina i el balear Xisco Roselló.

L’IRL dóna suport al Temporada Alta a Amèrica Llatina per la projecció internacional de la dramatúrgia catalana i balear

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"