Institut Ramon LLull

Presència catalana a la fira internacional d'arts escèniques i música de Friburg

Escèniques.  Friburg, 21/01/2018

13 entitats catalanes participaran a la 30ª edició de l’Internationale Kulturbörse Freiburg (Alemanya) del 21 al 24 de gener, a través de l’estand Catalan Arts del Departament de Cultura




La presència catalana a la IKF es concentrarà a l'estand organitzat per l'Institut Català de les Empreses Culturals, sota la marca d'internacionalització Catalan Arts, amb el qual es vol donar un major impuls al sector donant a conèixer les propostes catalanes al públic professional, principalment programadors i responsables de festivals d'arts de carrer, teatre, dansa, espectacles infantils, circ i música. 

De les 13 entitats presents enguany a Kulturbörse Freiburg, i com en edicions anteriors, 5 participaran amb els seus espectacles al programa d'actuacions en directe des de la fira. Aquestes són: La IntrusaCentre de titelles de Lleida al Central foyer, Fernando Pose al Theatersaal 2 dins de la gala Varietes, Peus de Porc a l’estand ZF5 i Tombs Creatius a l’estand ZF3.

A més d’aquestes companyies, també hi haurà altres entitats presents a la fira, amb l’objectiu d’establir nous contactes que els permetin entrar en el mercat alemany, o bé reforçar els lligams ja establerts en edicions anteriors. Les altres companyies catalanes que enguany han confirmat la seva assistència a la Kulturbörse Freiburg 2018 són: Bigolis teatre, Campi qui pugui produccions, Cia La Tal, Imaginart, Ponten Pie, PuntMoc i Últim Vals.

Dins de les activitats de suport que organitza l’ICEC, tindrà lloc a la fira una trobada de networking el dilluns 22 de gener a les 18:30h a l’estand 2.3.36 Government of Catalonia – Catalan Arts amb l’objectiu d’afavorir els contactes entre les empreses catalanes i els programadors i festivals assistents a la fira.

En els darrers tres anys, tres companyies catalanes han resultat guanyadores del premi de teatre de carrer de la fira (Freiburger Leiter): La Tal, amb l'espectacle The Incredible Box (2015); Las Polis, amb Las Polis (2016), i PSiRC, amb Acrometria (2017). Enguany, La Intrusa està nominada al guardó.

La fira és un dels principals punts de trobada de programadors i responsables de festivals d’arts escèniques d’Alemanya i Centreeuropa

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"