Institut Ramon LLull

Ponten Pie exhibeix l’espectacle ‘Loo’ a Lörrach

Escèniques.  Lörrach , 23/01/2018

La companyia catalana Ponten Pie serà el proper 23 de gener al teatre Burghof Lörrach, a Alemanya, per representar-hi ‘Loo’, un espectacle pensat per a un públic d’entre 2 i 5 anys que reflexiona sobre la força del vent.




A més del nom d'un vent calent i sec que corre en les tardes d'estiu a l'Índia, Loo és el nom de la protagonista d'aquest espectacle. La missió de Loo és empènyer les dunes del desert i devastar les zones humides, mars i oceans que troba al seu pas, deixant els vaixells paralitzats enmig de la sorra. L’espectacle, pensat per a nens de 2 a 5 anys, reflexiona sobre la desertització en una proposta poètica i visual on els petits espectactadors gaudiran d’una experiència sensorial.

Ponten Pie va néixer com un espai personal de l’actor Sergi Ots per elaborar una creació artística que es distingís per una interpretació i una posada en escena inusuals, tractant d’arribar al públic mitjançant la seva participació directa en l’argument. L’estil dels seus projectes, que combinen diverses disciplines artístiques, ha estat definit com un dels nous llenguatges teatrals més rellevants de l’escena artística contemporània.

La representació experimenta la proximitat del teatre i les sensacions d’una forma emotiva 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"