Institut Ramon LLull

Albert Pla presenta el seu espectacle ‘Miedo’ a Argentina

Escèniques.  Buenos Aires, 26/01/2018

El prestigiós Teatre Regio de Buenos Aires acollirà el 26 de gener l’estrena de ‘Miedo’, el nou espectacle d’Albert Pla, que reflexiona irònicament sobre els temors humans quotidians com ara la paranoia o l’angoixa. Amb la direcció de Pepe Miravete, la participació del duet artístic ‘Mondongo’ i el suport de l’Institut Ramon Llull, l’obra es podrà veure fins el 11 de març. 




La por a un mateix o la por a morir. Són alguns dels temes que es tracten en aquesta peça de teatre musical, on de forma satírica i amb un espectacle de gran impacte visual, s’aprofundeix en les temences que les persones ens trobem al llarg de la nostra vida com ara el pànic, l’amenaça o l’angoixa. L’espectador hi pensarà mentre contempla les actuacions d’Albert Pla en un ambient “terrorífic” protagonitzat per les provocatives imatges del duet argentí Mondongo, la música del productor Refree i els efectes multimèdia de Nueveojos, pioners en el món ‘mapping’. Un còctel que farà posar els pèls de punta perquè, tal com diu el pròleg de l’obra, “tot fa més por que estar viu. I per cert, fins i tot quan estàs viu”. 

L’obra proposa un viatge per les diferents etapes de l’home, des de la infància fins més enllà de la mort, carregat d’emocions i sensacions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"