Institut Ramon LLull

Les instal·lacions animades de la Cia La Tal visiten França per Nadal

Escèniques.  França, 13/12/2017

La companyia de teatre de carrer Cia La Tal porta 'Carilló Noël' i 'The Incredible Box' a França per les festes de Nadal. El públic de diverses poblacions d'Occitània, Grand Est i Alvèrnia pot visitar aquestes instal·lacions habitades per pallassos entre el 13 i el 26 de desembre.




Fundada el 1986, la Cia La Tal comença en el món del circ clàssic, que ha evolucionat al llarg dels anys. La companyia ha dissenyat el seu propi univers on els pallassos interactuen amb les seves pròpies creacions. L'objectiu és fer d'aquests espectacles de carrer un camp d'interacció amb un públic de totes les edats, així com un espai per a la reflexió intergeneracional.

'Carilló de Noël' (carilló en francès) és probablement la seva instal·lació més famosa. La construcció gira al voltant d'un enorme rellotge instal·lat a l'espai públic i controlat per pallassos que, en la seva versió nadalenca, esdevenen campanes. Es presenta del 13 al 26 de desembre a les ciutats de Gap, Annemasse, Vars (Sainte-Marie), Risou i Les Orres.

A 'The Incredible Box', la segona creació que la Cia La Tal porta a França, una misteriosa i versàtil gàbia guia l'espectacle i convida a descobrir personatges molt diferents: des de l'home de la pilota fins als extravagants bruixots i mags. Es podrà visitar a Moirans a Mountain i Carpentras del 16 al 27 de desembre.


Dates i informació

'Carilló Noël'

Desembre 13 | Gap

16 - 22 desembre | Festival Bonjour L'Hiver d'Annemasse

Desembre 24 | Vars Boulodrome, Sainte-Marie

Desembre 25 | Risoul

Desembre 26 | Les Orres

'The Incredible Box'

Desembre 16 | Festival Noël au Pays du Jouet, Moirans en Montagne

26 i 27 de desembre | Carpentras

La participació del públic és un element constant en els espectacles de la Cia La Tal

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"