Institut Ramon LLull

Preestrena de 'Vivir y otras ficciones', de Jo Sol, a La Cinémathèque Française

Cinema.  París, 09/12/2017

En el marc del Festival ArteKino, La Cinémathèque Française de París projecta el llargmetratge 'Vivir y otras ficciones' el 9 de desembre. La pel·lícula, dirigida per Jo Sol, es presenta abans de la seva estrena teatral.




El Festival ArteKino, que té lloc del 6 a l'11 de desembre, és el resultat de la col·laboració entre Arte i La Cinémathèque Française per al suport i la visibilitat del cinema d'autor europeu. Per primera vegada, les pel·lícules del festival passen d'Internet a la gran pantalla. Els deu films programats estan dirigits al públic en general, així com a un públic professional que pot difondre o produir els projectes dels joves creadors.

La pel·lícula 'Vivir y otras ficciones' de Jo Sol, que s'estrenarà als cinemes gràcies a Films d'Deux Rives, forma part de la selecció i s'estrenarà a La Cinémathèque el dissabte 9 de desembre en presència del seu director. La pel·lícula ja es va mostrar durant les últimes edicions del Festival Cinespaña de Tolosa i el Dífferent 10 de París.

'Vivir y otras ficciones', de Jo Sol (84 min.) | Dilluns 19 de juny a les 19h

Jo Sol - acrònim de Jordi Solé - segueix treballant un cop més en el gènere híbrid entre ficció i documental. A 'Viure i Altres Ficcions', el director posa la seva càmera davant Pepe - activista afectat per la diversitat funcional - i Antonio - expilot de trastorns psiquiàtrics. Tots dos acabaran sent dues persones que es creuaran per canviar la seva visió de la vida. La producció va acompanyada de la música de 'El nen d'Elx'.

Jo Sol (Barcelona, ​​1968) va començar rodant documentals a Cuba, Mèxic i l'Índia. També ha dirigit 'El Somni' (2013), 'Fake orgasm' (2010), 'El Taxista ful' (2005) i 'Tatawo' (2000), la seva primera pel·lícula.

Més informació de l'esdeveniment i compra d'entrades aquí.

A 'Vivir y otras ficciones', Jo Sol continua amb l'híbrid entre ficció i documental

 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"