Institut Ramon LLull

Los Excéntricos porta els seus millors esquetxos a la Provença

Escèniques.  França, 08/12/2017

El trio de clowns Los Excéntricos recull en el seu espectacle 'The Melting Pot Pourri' les escenes més destacades de la seva llarga trajectòria, que ja compta amb més de trenta anys d'escenaris. El 8 de desembre, els artistes presenten el seu treball en el marc de la Temporada de Circ Mediterrani que organitza el Pôle Jeune Public de Le Revest-les-Eaux, municipi de la regió francesa de la Provença.




Una combinació dels millors esquetxos dels últims anys -els que més han emocionat el públic- i alguns de nous formen 'The Melting Pot Pourri', l'últim espectacle de Marceline, Sylvestre i Zaza, el trio de pallassos catalans i francesos. Les seves divertides actuacions, plenes de equilibrismes, malabarismes i música, els han portat a gran quantitat de països, des de Canadà i els Estats Units a la Xina i el Japó.

El centre cultural PJP de Le Revest-les-Eaux organitza la Temporada de Circ Mediterrani 2017-18. És un festival inèdit que en aquesta edició compta amb el surrealisme de Los Excéntricos, juntament amb altres companyies de la regió

L'any 2011 van guanyar el prestigiós Premi Nacional de Cultura que atorga la Generalitat de Catalunya

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"