Institut Ramon LLull

La Barcelona Gipsy balKan Orchestra se’n va de gira a França

Música.  França, 05/12/2017

Formada per set músics de tota Europa, la Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) ofereix cinc concerts a França del 5 al 9 de desembre. La banda ha portat la seva música d’arrels balcàniques i multiètniques a més de 21 països, amb una trajectòria que ja compta amb quatre discs.




La BGKO va ser fundada el 2012 i des de llavors ha esdevingut un nom de referència de la música Klezmer, un gènere musical sorgit de la tradició jueva de l’Europa Central i Oriental. Però el grup també beu d’altres fonts d’inspiració, com els sons gitanos, otomans o àrabs, per exemple, per crear una música única liderada per la característica veu de la catalana Sandra Sangiao. Reflex de la multiculturalitat que caracteritza la banda, la resta de components de la BGKO provenen d’Itàlia, França, Grècia, Sèrbia, Andalusia i Ucraïna.


Gira francesa de la Barcelona Gipsy balKan Orchestra:

5 de desembre – Espace Julien de Marsella

6 de desembre – Le Cabaret PoP’Ulaire de Gap

7 de desembre - L'Ampérage Ex-Adaep de Grenoble

8 de desembre – Paye Ton Noël Dans la Ville d’Estrasburg

9 de desembre - Aérogare Station Lothaire de Metz

Els components de la BGKO provenen de Catalunya, Andalusia, Itàlia, França, Grècia, Sèrbia i Ucraïna.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"