Institut Ramon LLull

El saxofonista Joan Martí-Frasquier ofereix un concert a Luxemburg

Música.  Luxemburg, 01/12/2017

El primer cap de setmana de desembre, de l'1 al 3, Joan Martí-Frasquier és el professor d’unes classes magistrals per a saxofonistes i compositors a la sala de concerts ArcA, a Bertrange, Luxemburg. A més, el dia 3 realitza un concert recital amb la pianista Vanya Pesheva en el qual estrena dues obres. 




Entre les peces que el músic català interpretarà en el concert el 3 de desembre, n’hi ha dues que sonaran per primera vegada: 'VIA 1' per a saxòfon baríton, del compositor català Joan Magrané Figuera, i 'SONATA', per a saxòfon baríton i piano, de l'uruguaià Gustavo Britos Zunin. El músic també ofereix tres jornades de masterclass al mateix centre cultural. 

Joan Martí-Frasquier va realitzar estudis musicals a Barcelona i es va traslladar a França per ampliar la seva formació musical. Va formar-se amb Christophe Bois a l’ENM de Bourges i amb Philippe Braquart al CNR de Montpellier, i més tard amb Damien Royannais del CRR de Limoges. Fins al moment ha estrenat més de trenta obres amb el seu saxofon baríton -sol, amb electrònica, amb trio de vents, amb quartet de saxòfons- de compositors com Ramon Hument, Joan Arnau Pàmies o Enric Riu.

Al llarg de la seva carrera ha actuat a diversos països europeus i ha guanyat reconeixements de prestigi com el Primer Premi a la Unanimitat de Saxofon de la Regió Centre de França (Tours, 2011) o el Diploma d’Honor al XII Torneo Internazionale de Musica (Roma, 2006). 

 

Martí-Frasquier és professor de saxòfon al Conservatori de Reus i ha ofert tallers a Andorra i Holanda, entre d'altres

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"