Institut Ramon LLull

La ballarina i coreògrafa Roser López Espinosa presenta ‘Lowland’ a Grenoble

Escèniques.  Grenoble, 23/11/2017

El Centre Coreogràfic Nacional (CCN) de Grenoble convida l'artista Roser López Espinosa per una classe magistral intensiva el 23 i 24 de novembre amb motiu del concurs (Re)connaissance de dansa contemporània. A més, el dia 24 la ballarina també presenta a la ciutat francesa l’espectacle ‘Lowland’ amb la col·laboració de Guy Nader.




Roser López Espinosa (Granollers, 1980) es va graduar en Dansa Contemporània a la  MTD - Theaterschool d’Amsterdam. Va començar amb la Magpie Music Dance Company, al costat de Katie Duck, Pere Faura i Marta Reig Torres. Al seu retorn a Barcelona, ​​explora el treball de torsió i corporalitat amb Àngels Margarit i els Compagnie Removals. És amb ‘Lowland’ que el 2013 finalitza aquesta investigació de la relació amb l'animalisme, entre el cos i l'espai, així com els límits de la memòria del cos.

L'espectacle ha rebut el reconeixement internacional i ha estat programat per a CDC Les Hivernales (en el marc de la finestra catalana a Avinyó el 2015), a Holanda, al Interplay Festival de Torí (Itàlia), a l'Argentina, Xile i als Rencontres Essone Danse à Evry, entre d'altres. L'artista porta la peça, al costat de Guy Nader, al concurs (Re)connaissance organitzat per Pacífic, el Centre de desenvolupament coreogràfic nacional de Grenoble. A més de la presentació del treball, López Espinosa ofereix dos dies de classes magistrals de ball obertes al públic.

La coreografia 'L'estol', de Roser López Espinosa, i 'Many', de Thomas Noone, han estat aquest any els dos treballs escollits per la Producció Nacional de Dansa del Mercat de les Flors de Barcelona. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"