Institut Ramon LLull

El catàleg Shortcat 2018 arriba a l'onzena edició amb vuit produccions

Cinema.  23/11/2017

El programa per a la promoció internacional del curtmetratge català, Shortcat 2018, compta amb vuit curtmetratges que es presentaran a diversos mercats i festivals internacionals i que va adreçat especialment a programadors, distribuïdors, compradors i institucions. El Shortcat està organitzat per Catalan Films & TV i compta amb la col·laboració de l’IRL. 




Catalan Films & TV distribueix els curtmetratges seleccionats als principals festivals internacionals durant un any. Enguany el jurat ha estat format per Clara Roquet, directora, Martin Scheuring, responsable de curtmetratges a German Films, Carlos R. Ríos, director del D’A – Festival de Cinema d’Autor de Barcelona, Jason Anderson, programador del TIFF – Toronto International Film Festival, Marie-Elaine Riou, directora del festival Regard Sur le court-metrage au Seguenay i Valérie Delpierre, productora d’Inicia Films.

Els curtmetratges seleccionats són:

  • Compatible, de Pau Bacardit (Rollout Producciones)
  • La ciutat interior, de Iso Luengo, Andrea Ballesteros i Jorge Moneo (UAB - Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu)
  • Mot de passe: Fajara, de Séverine Sajous i Patricia Sánchez Mora (Minoria Absoluta / laudiovisual)
  • Nobody is perfect de Beatriz Pérez (Universitat Pompeu Fabra)
  • RIP, de Caye Casas i Albert Pintó (Alhena Production)
  • Rocco, de Gerard Nogueira (ESCAC Films)
  • Santa Ana, de César Pesquera (STORY:, Pandora:, Wild Goats Creative)

Aquesta edició també compta amb Los Desheredados de Laura Ferrés (Inicia Films), guanyador del premi Leica Cine Discovery de la Semaine de la Critique de Cannes i nominat als premis EFA.

Per als festivals i mercats internacionals, el programa Shortcat és una referència de la producció del curtmetratge català de qualitat

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"