Institut Ramon LLull

La gira francesa de la companyia de circ ‘eia’

Escèniques.  França, 18/11/2017

Les ciutats franceses de Pornichet, Langueux, Saint-Ave, Auray i Aire-sur-l’Adour rebran l’espectacle ‘inTarsi’, de la companyia 'eia', el 17, 18, 19, 21 i 24 de novembre. El grup ofereix un treball de circ en moviment constant, reflexiu i visceral.




Després d’una gran gira per França la tardor del 2016 i diverses actuacions en els festivals de circ més importants, inclosa la presentació de 'inTarsi' al festival “l’Européenne de Cirques à La Grainerie de Balma”, la companyia eia porta l’espectacle de sala ‘inTarsi’ a la Bretanya i Nova Aquitània.

inTarsi’, la segona creació de la companyia, és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se a un mateix. Amb tan sols uns suports de fusta i els quatre cossos dels acròbates, que es barregen i es confronten, inviten els espectadors a compartir l’experiència humana que transmet l’espectacle, tenyit d’humor i poesia.


Gira per França - Dates i llocs

Quai des Arts de Pornichet | 17 de novembre a les 20.30h

Grand Pré de Langueux | 18 de novembre a les 20.30h

Le Dôme de Saint-Avé | 19 de novembre a les 17h

Espace Cultural Athéna d’Auray | 21 de novembre a les 20.30h

AFCA d’Aire-sur-l’Adour | 24 de novembre a les 20.30h

‘Capses’, el primer espectacle de la companyia, els ha portat a 12 països amb més de 150 actuacions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"