Institut Ramon LLull

‘Vestida de Nit’, l'últim àlbum de Sílvia Pérez Cruz, en concert a França

Música.  França, 14/11/2017

Després del concert a Arles el juliol passat, Sílvia Pérez Cruz torna a França amb el seu darrer treball, ‘Vestida de Nit’, que ret homenatge al seu pare, Castor Pérez. El 14 de novembre el públic francès podrà escoltar la catalana al Théâtre du Cormier a Cormeilles-en-Parisis.




El flamenc, la cançó brasilera, el fado portuguès i el rock són algunes de les fonts d’inspiració de Sílvia Pérez Cruz, una artista difícil de classificar en un sol gènere musical.  Mostra d’aquest eclecticisme és el seu últim àlbum, on es pot escoltar des de l’”Hallelujah” de Leonard Cohen, a “Lambada (Chorando se foi)” passant per “Gallo negro, gallo rojo” de Chicho Sánchez Ferlosio. Una nova col·lecció sota el títol ‘Vestida de nit’, nom d’una havanera composta pel seu pare, Castor Pérez.

Sílvia Pérez Cruz (Palafrugell, 1983) ja havia participat en una trentena de projectes quan va firmar el seu treball ’11 de novembre’ (2012), data de naixement del seu pare, que va morir durant la composició. L’àlbum la va catapultar a l’èxit de crítica i públic, consolidat amb l’àlbum ‘granada’ (2014), coeditat amb Raül Fernàndez Miró. L’any passat va composar ‘Domus’ per a la pel·lícula musical ‘Cerca de tu casa’, d’Eduard Cortés, la qual li va valdre un Premi Gaudí.

L’últim disc, ‘Vestida de nit’ (2017), torna a versionar grans temes musicals que ja l’havíem sentit interpretar. Aquesta vegada, però, ho fa acompanyada d’un quartet de corda format per Miquel Àngel Cordero (baix), Joan Antoni Pich (cel·lo), Elena Rey (violí), Anna Aldomà (viola) i Carlos Montfort (violí). 

Théâtre du Cormier | 14 de novembre a les 20:45h

Cormeilles-en-Parisis, França

Més informació aquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"