Institut Ramon LLull

Dos artistes catalans inicien una residència a Oudeis, un ‘laboratori’ d’arts digitals i electròniques a França

Música.  França, 18/11/2017

El gironí Lloret Salvatge i el tortosí Shoeg realitzen una residència a Oudeis del 18 al 24 de novembre sota el programa ‘En chantier’. Es tracta d’un laboratori d’arts digitals i electròniques que es troba a la regió francesa d’Occitània. Oudeis col·labora amb el festival Eufònic i rep el suport de l’Institut Ramon Llull. 




En chantier’ recull exposicions, concerts, accions, processos de treball i residències artístiques. És una proposta que vol repensar i reqüestionar les pràctiques i les rutines de creació i els efectes del llenguatge. El programa col·labora amb el festival Eufònic i rep el suport de l’IRL, gràcies als quals dos artistes catalans hi realitzen una residència artística.

Lloret Salvatge i Shoeg són els dos escollits per fer-hi l’estada del 18 al 24 de novembre. El resultat de les seves exploracions es podran veure en una performance sonora el divendres 24 de novembre al Théâtre Albarède de Ganges.

Consulta el programa complet aquí.

El gironí Lloret Salvatge ha publicat ‘La Roqueta’, un EP de folk i electrònica, i ‘Humitats’, un disc amb 30 micro-composicions instrumentals, tots dos sota el segell de Famèlic.

L’últim treball de Shoeg és ‘Vaseline’ (2017), en el qual conviuen els ecos ‘New Age’ amb sons d’orgues d’èpica maximalista per tractar conceptes com la sobreinformació i la distància. Aquest últim àlbum tanca la trilogia inicia amb ‘Panorama’ (2014) i ‘Tanz’ (2015).

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"