Institut Ramon LLull

Els Chapertons tornen a Alemanya amb ‘Boom!’

Escèniques.  Alemanya, 16/11/2017

El grup de teatre, comèdia i clown dels Chapertons porten el seu espectacle ‘Boom!’ a Alemanya. Els catalans ofereixen tres actuacions els dies 16, 17 i 18 de novembre a Arnsberg, Papenburg i Montabaur, respectivament.




Boom!’ és un espectacle icònic del trio Els Chapertons –Carles Torrano, Ernest Tarradas i Jordi Bardavio-, que porten representant-lo des del 1992. De fet, es van estrenar amb aquest treball, presentant-lo al Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, i en aquests 25 anys n’han fet més de 1000 representacions.

Del 16 al 18 de novembre, el trio ofereix tres espectacles a Alemanya. El dia 16, al Sauerland Theatre d’Arnsberg, el 17, al Theater im Forum Alte Wrft de Papenburg i el dia 18 en el marc del festival Folks und Fools de Montabaur.

La combinació de comèdia moderna amb el clown clàssic pròpia dels Chapertons els ha portat a més de 18 països, com Itàlia, Alemanya, Suïssa, Portugal, Dinamarca, Canadà, Japó, Singapur o Tunísia. Els premis també avalen la trajectòria dels artistes catalans, com per exemple el 1r Premi ‘Best Visual Comedy’ a Böblingen, Alemanya, l’any 2000 amb ‘Boom!’.

A ‘Boom!’, un muntatge innovador fruit d’una imaginació desbordant, els tres actors només compten amb una sèrie de pneumàtics per fer l’espectacle

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"