Institut Ramon LLull

La companyia Atresbandes porta el seu espectacle ‘All In’ als escenaris del Regne Unit

Escèniques.  Regne Unit, 23/10/2017

El grup català de teatre Atresbandes inicia una gira pel Regne Unit que els porta a Birmingham, Poole, Canterbury o Londres, entre d’altres. El seu últim treball és un recorregut per diferents mons inspirat en l’expressió anglesa ‘All In’, que es fa servir en diversos contextos. 




Utilitzada com a jugada final en una partida de pòquer o com un eslògan d’una marca esportiva, l’expressió ‘All In’ també és el títol de l’espectacle que la companyia catalana Atresbandes presenta al públic anglès en la gira que comença el 23 d’octubre.

L’obra transcorre en diversos escenaris, entre els quals hi ha una discoteca, una escola d’anglès, un programa d’autoajuda i un magatzem. Així doncs, es barregen tot tipus de realitats i experiències, reconeixibles i compartides. L’espectacle és una creació de Mònica Almirall, Miquel Segovia, Albert Pérez Hidalgo i Melcior Casals.

La companyia Atresbandes va néixer el 2008 a Barcelona quan Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez Hidalgo van decidir començar un projecte en comú després de la seva formació a l’Institut del Teatre. El seu espectacle és fruit de l’experimentació i un procés de creació constant, amb influències de gran quantitat de disciplines i referents.


Dates i llocs de les actuacions:

23 d’octubre | Mac Birmingham

25 d’octubre | Harrogate Theatres

28 d’octubre | Gift International Festival of Theatre

2 de novembre | Lighthouse, Poole

4 de novembre | Gulbenkian, Canterbury

7 – 11 de novembre | New Diorama Theatre, Londres

‘All In’ és finalista dels Premis BBVA de Teatre 2017

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"