Institut Ramon LLull

Films de Frederic Amat i Jordi Esteva al festival 'Remover Roma con Santiago'

Cinema.  Roma, 11/10/2017

‘CINE EN CAMINO – Cinema per il Cammino’ és el programa cinematogràfic de ‘Remover Roma con Santiago’, una mostra de cinema que té lloc els dies 6, 7 i 11 d’octubre a la Casa del Cinema di Roma. El guió perdut de Frederico Garcia Lorca filmat per l’artista visual Frederic Amat, ‘Viatge a la Lluna’ i ‘Socotra, l’Illa dels Genis’ de l’escriptor i fotògraf Jordi Esteva, seran els representants catalans de la mostra. 




Aprofitant l’avinentesa de la celebració del XXX Aniversari dels Itineraris Culturals del Consell d’Europa establerts a Santiago de Compostela el 1987 s’ha programat la mostra de cinema ‘Remover Roma con Santiago’ com a pont cultural i de turisme. El programa és un festival plurianual amb la col·laboració de diverses institucions de Catalunya, l’Estat Espanyol el país italià.  S’inclou també  la invitació a destacats artistes de les diverses comunitats autònomes que recorren el camí de Santiago així com una mostra de cinema, concerts i espectacles teatrals. La mostra compta amb sis títols que fusionen el cinema amb la dansa, la fotografia i les arts plàstiques, explorant nous llenguatges i punts de vista.

També participen a ‘Remover Roma con Santiago’: Oskar Alegría amb la seva pel·lícula sobre Man Ray, Isabel Miñoz (guanyadora de Worldpres Photo en diverses ocasions) i la documentalista Yolanda Villaluenga.

El festival se celebra a la Casa del Cinema di Roma

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"