Institut Ramon LLull

“Nocturnal City: London-Barcelona”, nou focus de música electrònica a Londres

Música.  Londres, 14/10/2017

El proper 14 d’octubre se celebra a la Somerset House de Londres per segona vegada una jornada monogràfica de música electrònica catalana amb la participació dels DJs Sunny Graves, AWWWZ i amb una instal·lació audiovisual d’Aleix Fernandez d'Onionlab. Aquest focus també inclou una sèrie de presentacions públiques d’alguns dels representants de l’escena electrònica catalana com Víctor Hurtado de Magia Roja, Georgia Taglietti del Sonar i Carles Novelles de TBC. 




SOMERSET HOUSE és un centre d'arts al cor de Londres que acull cent organitzacions de les arts i les indústries creatives. Ofereix un programa públic divers i dinàmic d'arts i cultura contemporànies. Així, Somerset House és l’entorn ideal per la celebració de ‘Nocturnal City: London-Barcelona’ el proper dissabte. 

A ‘Nocturnal City’ s’hi mostrarà l’escena electrònica barcelonina més dinàmica i vibrant. Públic, artistes i professionals participants podran connectar les escenes musicals d’ambdues ciutats i reflexionar en les ponències que s’hi han programat amb representants de festivals i espais d’exhibició de Londres i Barcelona. Aquests representants de l’escena electrònica catalana tractaran qüestions com la innovació, la cultura de club i la influència dels avenços tecnològics en la creativitat musical.

Artworks London, un dels mitjans culturals de referència de la capital britànica, ha seleccionat Nocturnal City: London-Barcelona com un dels cinc millors esdeveniments culturals de Londres al mes d’octubre.

Podeu consultar el programa complet aquí. 

El mitjà Artworks London ha seleccionat Nocturnal City com una dels 5 esdeveniments de Londres aquest octubre

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"