Institut Ramon LLull

Projecció de ‘Segon Origen’ al FIL de Mont-real

Cinema.  Mont-real, 24/09/2017

La pel·lícula catalana ‘Segon Origen’, basada en la novel·la de Manuel de Pedrolo, es projectarà al Festival International de la Littérature de Mont-real el 24 de setembre. L’acte se celebra en el marc del programa Lisez l’Europe, que mostra diverses adaptacions cinematogràfiques de literatura europea contemporània.




El film dirigit per Bigas Luna i Carles Porta és una adaptació de ‘Mecanoscrit del segon origen’, la novel·la publicada el 1974 per Manuel de Pedrolo i considerada la més coneguda de la seva obra. El diumenge 24 de setembre es podrà veure a la Maison de la culture côte-des-neiges de Montreal.

Segon Origen’ narra l’aventura de l’Alba i en Dídac per tal de salvar la humanitat després d’una catàstrofe astronòmica que els ha deixat com a únics supervivents. L’amor dels protagonistes, interpretats per Rachel Hurd-Wood i Ibrahim Mané, determinarà si és possible un ‘segon origen’ per a la raça humana.

La pel·lícula també compta amb els actors Andrés Batista i Sergi López i ha estat produïda per Antàrtida Produccions i Ipso Facto Films.

Projecció de 'Segon Origen'

Diumenge 24 de setembre | 18h

Maison de la culture côte-des-neiges, Mont-real

Més informació

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"