Institut Ramon LLull

‘El dia de la sípia’, debut cinematogràfic d’Emili Manzano, es projecta a França

Cinema.  París, 15/09/2017

El Centre Valònia-Brussel·les de París projecta la primera pel·lícula del periodista mallorquí Emili Manzano en el marc de la 2a edició dels ‘Rencontres du film sur l’art’ que té lloc el 15 de setembre. 




El director de la pel·lícula documenta un dia en la vida bohèmia d’Enrique Vila-Matas a la capital francesa, on l’aprenentatge literari i l'ambient parisenc recorden la seva novel·la ‘París no se acaba nunca’ (Paris ne finit jamais).

Durant el rodatge d’”El dia de la sípia” té lloc una trobada entre l’escriptor català i Miquel Barceló amb motiu del retrat que el pintor mallorquí li vol fer a Vila-Matas en el seu taller de París. Manzano, periodista i divulgador literari, no perd l’oportunitat de narrar l’encreuament entre dues vides dedicades a la literatura i l’art.

El Centre de Valònia–Brussel·les (CVB) ha seleccionat la pel·lícula per a la segona edició dels 'Rencontres du film sur l’art‘ ('Trobades de pel·lícules sobre art’) en col·laboració amb SensoProjekt. Així doncs, ‘El dia de la sípia’ es podrà veure el 15 de setembre a les 19h a la sala de cine del CVB i comptarà amb la presència del director, Emili Manzano.

Durant els dos vespres que tenen lloc els 'Rencontres' hi haurà diverses trobades entre directors i artistes i s'estrenaran pel·lícules sobre l'art. 

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"