Institut Ramon LLull

La galeria Projekteria, de Barcelona, exposa dos treballs a la Berlin Art Week

Arts.  Berlín, 14/09/2017

Del 14 al 17 de setembre, la fira d’art contemporani Positions, en el marc de la Berlin Art Week, compta amb els treballs de la galeria d’art barcelonina Projekteria. S’hi podrà veure ‘Campo de juego’, d’Alberto Franco Díaz, i ‘Sounds of Our Suffocation’, d’Anna Bresolí. 




La fotògrafa Anna Bresolí (1979, Lleida) hi presenta ‘Sounds of Our Suffocation’, un projecte que beu de fonts com Gebser, Nietzsche, Hesse o Jung, i reflexiona sobre la fragilitat, la submissió i la decadència de l'ésser humà i la seva desconnexió amb la naturalesa en un entorn post-industrial. Cossos nus, vulnerables, paralitzats enmig d'un suposat progrés que comporta tant avenç com allunyament. Unes fotografies crues, d’una narrativa dura i sensible a la vegada.

Bresolí és graduada en imatge i so i es va especialitzar en fotografia creativa i digital. Després de treballar com a fotoperiodista per a diferents mitjans, es va orientar cap a un sector més creatiu desenvolupant conceptes per a campanyes publicitàries a diverses agències. La fotògrafa també és co-fundadora del col·lectiu Cuatro15.

El segon projecte que serà present a la fira Positions és ‘Campo de juego’, d’Alberto Franco Díaz (1977, Cádiz). L’obra qüestiona els límits de realitat i ficció  en la construcció de noves realitats a través de narracions alternatives i ambients inquietants, generant una visió poètica, estètica i també crítica.

Díaz és llicenciat en Belles Arts i s’autodefineix com una persona ‘amb profund desig de viure’, per la qual cosa crea ‘dispositius que generen una visió poètica del procés necessari per a la satisfacció d’aquest desig’.

La Berlin Art Week és un esdeveniment destacat en el món de l’art contemporani de la capital alemanya. La fira Positions, que forma part de la seva programació, arriba enguany a la seva 4a edició amb 84 galeries de 15 països diferents, que presentaran els seus projectes al Berlin Arena, un pavelló de 6.500 metres quadrats. 

La fira Positions arriba enguany a la seva 4a edició amb la participació de 84 galeries de 15 països diferents

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"