Institut Ramon LLull

Joan Vázquez actua al Metropolitan Room de Nova York

Música.  Nova York, 06/09/2017

Amb el seu últim espectacle, ‘Something’s Coming: A Tribute to Sondheim’, l’actor i cantant Joan Vázquez torna a homenatjar el mític compositor Stephen Sondheim el 6 de setembre a la Metropolitan Room de Manhattan.




El cantant català puja de nou als escenaris de la ciutat de Nova York després del seu debut el passat 5 de juliol al prestigiós local d’espectacles Feinstein’s/54 Below. Aquesta vegada, Vázquez actua al cabaret de jazz Metropolitan Room el 6 de setembre a les 21.30h. Acompanyat d’ell mateix al piano, interpreta cançons mítiques com ‘Losing My Mind’, ‘Finishing the Hat’, ‘Send in the Clowns’ o ‘Being Alive’, així com cites del mateix Sondheim sobre l’art, l’amor i la vida.

Stephen Sondheim (Nova York, 1930), una llegenda viva dels musicals de Broadway, ha estat reconegut pel The New York Times com 'un dels compositors de musicals més importants' dels Estats Units. Tant és així que l'avalen gran quantitat de guardons: 9 Premis Tony, diversos Grammy, un premi Oscar i un Pulitzer. L'any 2015, també va rebre la Medalla Presidencial de la Llibertat, atorgada pel president Obama.

L’espectacle ha rebut crítiques molt positives, com la del web MusicalTheatreReview, que ha destacat que "els 17 temes de Sondheim que interpreta Joan Vázquez en un espectacle agradable no deixen cap dubte de la seva passió pel material ni del poder del seu baríton (...), sempre està bé sentir algú nou i, per la calidesa de l'aplaudiment, no serà la seva última visita".

El títol del concert honorífic, 'Something's Coming', té origen a la lletra d'una cançó de West Side Story, escrita per Sondheim.

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"