Institut Ramon LLull

La companyia Atresbandes presenta ‘Locus Amoenus’ a l’Edinburgh Festival Fringe

Escèniques.  Edimburg, 15/08/2017

El Summerhall del festival Fringe d'Edimburg acull l’últim treball dels catalans Atresbandes, ‘Locus Amoenus’, del 15 al 27 d’agost. L’obra explora la idea del paradís a través de tres desconeguts que es troben en un vagó de tren. 




A ‘Locus Amoenus’, que en llatí significa un lloc idíl·lic, veiem dos homes i una dona que coincideixen en un tren que acabarà tenint un final tràgic. Aclamada tant per la crítica com pel públic, està inspirada en ‘El Túnel’ de Friedrich Dürrenmatt i la pel·lícula ‘Europa’ de Lars Von Trier.

La companyia Atresbandes va néixer el 2008 a Barcelona quan Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez Hidalgo van decidir començar un projecte en comú després de la seva formació a l’Institut del Teatre. El seu espectacle és fruit de l’experimentació i un procés de creació constant, amb influències de gran quantitat de disciplines i referents.

Durant l’última quinzena d’agost, del 15 al 27, els catalans porten ‘Locus Amoenus’ a la 70a edició del prestigiós festival escocès Fringe. L’esdeveniment suposa una explosió de creativitat a la capital escocesa cada any durant tres setmanes d’agost. L’any passat va oferir més de 50 mil espectacles de més de 3 mil treballs diferents en 294 localitzacions de la ciutat. Pel Fringe hi passen des d'artistes poc coneguts a grans noms del món de l’entreteniment, ja siguin del món del teatre, comèdia, dansa, circ, cabaret, musicals, espectacles infantils, òpera, música, exhibicions, etcètera. 

Més informació i entrades per les actuacions d’Atresbandes al Fringe, que compta amb el suport de l'Institut Ramon Llull. 

‘Locus Amoenus’ va rebre el premi a la Millor Direcció a l’Skena Up Festival de Kosovo el 2014

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"