Institut Ramon LLull

El Festival CinEscultura de Ratisbona clou amb un cap de setmana de cinema català

Cinema.  Ratisbona, 07/07/2017

El festival CinEscultura de Ratisbona, al sud-est d’Alemanya, celebra enguany la seva desena edició amb un variat programa de cinema, música i literatura que busca fomentar l’intercanvi d’idees de cares a enfortir la identitat cosmopolita de la ciutat. El festival clourà els dies 7, 8 i 9 de juliol amb un cap de setmana dedicat al cinema català, on es projectaran les pel·lícules El camí més llarg per tornar a casa, Pa negre i Rastres de Sàndal




CinEscultura és un festival de cinema i de cultura hispano-alemanya que té lloc anualment entre els mesos d’abril i juny. Amb un variat programa d’esdeveniments –entre concerts, exposicions, actuacions, col·loquis i cinema- i més de 10.000 visitants anuals, el festival s’ha establert per dret propi dins el panorama cultural de país.

El gruix del programa s’ha celebrat entre el 25 d’abril i el 25 de juny, però la desena edició del festival ha previst un programa cinematogràfic català que servirà com a cloenda el proper cap de setmana del 7, 8 i 9 de juliol. La programació catalana que ha estat escollida és fruit d’un treball conjunt entre la direcció del festival i l’Institut Ramon Llull.

7 de juliol. El camí més llarg per tornar a casa (2014) / Sergi Pérez

8 de juliol. Pa negre (2010) / Agustí Villaronga

9 de juliol. Rastres de Sàndal (2014) / Maria Ripoll

Podeu consultar el programa complet del festival aquí.

Durant el festival també s’han projectat les produccions catalanes Cerca de tu casa, La propera pell, Murieron por encima de sus posibilidades i Timecode

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"