Institut Ramon LLull

Nou ajut de l’IRL a la traducció i/o adaptació per a la subtitulació de textos escènics

Escèniques.  Barcelona, 19/05/2017

L’Institut Ramon Llull obre enguany una nova línia d’ajut a la traducció i/o adaptació per a la subtitulació de textos escènics, amb l’objectiu d’afavorir i impulsar la realització d’actuacions d’arts escèniques catalanes a l’exterior. Els textos han d’estar escrits originalment en català, aranès o castellà, i formar part d’un espectacle d’arts escèniques –teatre, circ, dansa, performance, espectacle de carrer, etc.




El termini de presentació de les sol·licituds és des de l’endemà de la data de publicació al Diari Oficial de a Generalitat de Catalunya fins a l’1 de juny de 2017, ambdós inclosos. La sol·licitud de presentació està disponible a la seu electrònica de l’Institut Ramon Llull.

L’objecte de la sol·licitud ha de ser la traducció i/o adaptació per a la subtitulació d’un text escènic d’autoria catalana escrit originalment en català, aranès o castellà. El text escènic ha de formar part d’un espectacle d’arts escèniques (teatre, circ, dansa, performance, espectacle de carrer, etc). Queden exclosos de la convocatòria les subtitulacions de textos escènics al català, aranès i castellà.

S’ha de presentar una única sol·licitud per text escènic, independentment del nombre de traduccions i/o subtitulacions per a les quals es demani la subvenció. Es consideren despeses subvencionables les corresponents als costos de traducció i/o adaptació per a la subtitulació de textos escènics. L’import màxim subvencionable és de 3.500,00 euros per sol·licitud.

Consulteu les bases completes del nou ajut per a la subtitulació de textos escènics aquí.

El nou ajut busca afavorir i impulsar la realització d’actuacions d’arts escèniques catalanes a l’exterior

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"