Institut Ramon LLull

L’ONG de Badalona Proactiva Open Arms, guardonada a Nova York

Cultura.  Nova York, 16/04/2017

L’ONG de Badalona Proactiva Open Arms ha estat guardonada amb el premi ALBA/Puffin Award for Human Rights Activism per la seva feina en el rescat de migrants al mar Mediterrani. El premi, dotat amb 100.000 dòlars, es lliurarà en una cerimònia al Museum of the City of New York el proper 16 d’abril.




Atorgat anualment per la Fundació Abraham Lincoln Brigade Archives i finançat per la Fundació Puffin, el premi ALBA/Puffin és un dels guardons de Drets Humans de més prestigi del món, i està dotat amb 100.000 dòlars.

Aquest any el premi ha volgut destacar la tasca de Proactiva Open Arms, una organització no governamental de Badalona que té com a missió principal el rescat marítim dels refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles.

La cerimònia d’entrega tindrà lloc al Museum of the City of New York el pròxim 16 d’abril

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"