Institut Ramon LLull

El Catalan Film Festival de la Universitat de Massachusetts arriba a la novena edició

Cinema.  Massachusetts, 21/03/2017

La Universitat de Massachusetts Amherst celebra per novè any consecutiu el ja tradicional Catalan Film Festival, que ensenya una mostra representativa del cinema català actual. El festival ha programat, entre els mesos de març i abril, la projecció de cinc pel·lícules catalanes, totes elles relacionades amb la temàtica de l’envelliment, la pèrdua de memòria i la malaltia. Les directores Montse Armengou i Carla Subirana assistiran al cicle per un torn de preguntes amb els estudiants.




L’objectiu del festival és servir de suport als estudis de català que imparteix la Universitat de Massachusetts: els estudiants es reuniran un cop per setmana durant tres hores per preparar les sessions de cinema, i els alumnes graduats seran els encarregats de presentar la pel·lícula i de moderar la discussió posterior a la projecció. Al mateix temps, el cicle ajuda a difondre el cinema català, que actualment ja gaudeix d’un notable reconeixement als Estats Units gràcies a les obres de directors com Bigas Luna, Ventura Pons i Isabel Coixet, entre d’altres.

 

Catalan Film Festival - Universitat de Massachusetts

 

21 de març        Pòlio, crònica d’una negligència, de Montse Armengou*

28 de març        Truman, de Cesc Gay

4 d’abril            Nedar, de Carla Subirana*

11 d’abril          Elegy, d’Isabel Coixet

18 d’abril          La vida empieza hoy, de Laura Mañá

 

Les directores Montse Armengou i Carla Subirana assistiran al cicle per un torn de preguntes amb els estudiants. El cicle, que contribueix enormement a la difusió del cinema en l’àmbit acadèmic, compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull. 

El cicle ‘Aging, Memory Loss and Sickness’ porta cinc pel·lícules catalanes a la Universitat de Massachusetts

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"