Institut Ramon LLull

La galeria Timothy Taylor porta a Londres el Tàpies més tardà amb l'exposició ‘Revulsion and Desire’

Arts.  Londres, 16/02/2017

Una sèrie d’obres de l’artista català Antoni Tàpies (Barcelona, 1923-2012) s’exposaran al públic per primera vegada fora de l’Estat espanyol a partir del pròxim 16 de febrer a Londres. La galeria britànica Timothy Taylor acollirà fins el 18 de març la mostra ‘Antoni Tàpies: Revulsion and Desire’, que exhibirà creacions tardanes de Tàpies, moltes d'elles d’escala monumental, i que revelen la cara més vigorosa de l'autor.




Antoni Tàpies creia que la responsabilitat d’un artista consistia a interpretar la situació contemporània. Les representacions seleccionades per a l’exposició obliguen a l’espectador a tornar la mirada al cos, doncs són conflictives i suggereixen allò abjecte -violència, sexe, excrements.

L’artista català va ser un dels més prolífics d’Espanya, continuant el llinatges d’altres avantguardistes com Pablo Picasso, Joan Miró o Salvador Dalí. En la segona meitat del segle XX, es va convertir en una figura puntera del món artístic, i la seva obra forma part de nombroses col·leccions a escala internacional.

L’exposició ‘Antoni Tàpies: Revulsion and Desire’ es podrà veure del 16 de febrer al 18 de març a Londres, i exhibirà obres sorgides entre l’any 2004 i la mort de l’autor

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"