Institut Ramon LLull

El clown Leandre Ribera visita el Théâtre Victor-Hugo de Bagneux amb ‘Rien à dire’

Escèniques.  Bagneux, 26/02/2017

El clown Leandre Ribera (Barcelona, 1966) ha voltat per tot el món amb més de 400 representacions de ‘Rien à dire’, l’adaptació per sala de l’espectacle de carrer sense paraules ‘Chez Leandre’. Després de portar-lo, a finals de gener, al London International Mime Festival, Leandre Ribera el presentarà, el pròxim 26 de febrer, al Théâtre Victor-Hugo de Bagneux, al nord de França.




‘Rien à dire’ és l’adaptació per sala de l’espectacle de carrer ‘Chez Leandre’, del qual Leandre ha fet més de 400 actuacions per mig món amb gran èxit de crítica i públic. Amb un humor poètic basat en el gest, sense recórrer en cap moment a la paraula, Leandre introdueix a l’espectador a casa seva per ensenyar-li la màgia, l’optimisme i l’encant que s’hi viu.

Leandre Ribera (Barcelona, 1966) és pallasso i director. Membre fundador de la companyia de teatre ‘La Tal’, a partir del 1993 s’especialitza en clown i teatre de carrer, desenvolupant el seu personatge homònim, que porta a festivals d’arreu d’Espanya i d’Europa. També va crear, l’any 1999, la companyia Leandre-Claire juntament amb la ballarina Claire Ducreux, amb qui va voltar per tot el món representant els espectacles ‘Fragile’ i ‘Madame et Monsieur’, guardonats amb nombrosos premis.

‘Rien à dire’ va rebre el Premi de Circ Ciutat de Barcelona i el Premi de Circ de Catalunya l’any 2014

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"