Institut Ramon LLull

El conjunt Erato Piano Trio recupera la música de cambra d’Enric Granados en un concert a Londres

Música.  Londres, 25/11/2016

Enric Granados (1867-1916) va desenvolupar una important car­rera interpretativa no només com a solista sinó també com a compositor de cambra, encara que aquesta última faceta ha quedat sovint eclipsada per la seva conegudíssima obra pianística. El jove conjunt Erato Piano Trio recupera el pròxim 25 de novembre la música de cambra del compositor lleidatà en un concert a l'església St Martin-in-the-Fields de Londres i programat en el marc de l’Any Granados.




El concert vol retre homenatge al desenvolupament d’Enric Granados en el terreny cambrístic, incorpo­rant obres tan conegudes i interpreta­des com el ‘Trio’ al costat d’altres de més amagades, com ara la ‘Trova’ de la Suite Elisenda. Tindrà lloc a l’església St Martin-in-the-Fields de Londres el 25 de novembre.

Erato Piano Trio ràpidament s’ha establert com un dels conjunts joves del Regne Unit de més reputació gràcies al seu virtuosisme i versatilitat estilística. Format al Royal College of Music de Londres l’any 2005, el seu repertori s’estén des de les grans obres clàssiques de Haydn, Hummel o Mozart fins els romàntics del segle XX com Schnittke, Avner Dorman o Cecilia McDowall.

 

‘Erato Piano Trio -  Granados Chamber Music’

Divendres, 25 de novembre del 2016, 13.00 h

St Martin-in-the-Fields

Londres

 

Granados – Romanza in E Flat Major

Granados – ‘Trova’ from ‘Elisenda Suite’

Granados – Trio in C Major

Erato Piano Trio està format pel pianista José Menor, la violoncel·lista Julia Morneweg i el violinista Yuri Kalnits

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"