Institut Ramon LLull

La companyia de circ ‘eia’ presenta ‘inTarsi’ al festival Européene de Cirques de Balma

Escèniques.  Balma i Landerneau, 22/10/2016

Després de presentar-hi, l’any 2011, el seu aclamat primer espectacle, ‘Capes’, la companyia de circ ‘eia’ torna els propers 21 i 22 d’octubre al festival Européene de Cirques de Balma amb ‘inTarsi’, una reflexió sobre la grandesa de trobar-se a un mateix i la transformació dels sentiments. La companyia aprofitarà la seva estada a França per oferir el 5 de novembre una representació del mateix espectacle a la petita ciutat de Landerneau.




La companyia de circ ‘eia’ vol donar continuïtat al camí d’èxit iniciat amb ‘Capses’, el seu primer espectacle, que des de l’any 2011 han portat a 12 països amb més de 150 actuacions. Aquest 2016 tornen de gira amb dues noves creacions: l’espectacle de circ de carrer ‘Espera’, i l’espectacle de sala ‘inTarsi’.

‘inTarsi’, segona creació de la companyia de circ ‘eia’, és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se a un mateix i sobre la transformació dels sentiments. Quatre acròbates, entre proesa i bogeria, ens porten a un univers habitat per fragments de vida. La solitud, el compartir, el conviure, son part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobretot, les arts del circ.

 

Européenne de Cirques - La Grainerie

21-22 d’octubre

Balma


Atelier Culturel de Landerneau 

5 de novembre

Landerneau

El primer espectacle de la companyia es va poder veure a 12 països amb un total de més de 150 actuacions

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"