Institut Ramon LLull

La University College Cork estudia el llegat de Ramon Llull al simposi ‘Miramar to Cork’

Cultura.  Cork, 14/10/2016

La University College Cork, a Irlanda, organitza, conjuntament amb l’Institut Ramon Llull, el congrés ‘Miramar comes to Cork: A Symposium on the Legacy of Ramon Llull’, que tindrà lloc el 14 d’octubre a la mateixa universitat. Com a actes més destacats, l’escriptor Francesc Serés pronunciarà la conferència ‘Re-Reading Ramon Llull’, i la cantant Montse Germán i el guitarrista Ferran Pisà oferiran el recital poètic ‘El verger de l’Amat’.




'Miramar comes to Cork: A Symposium on the Legacy of Ramon Llull’ s’obrirà amb una benvinguda de la doctora Helena Buffery i una taula rodona sobre el llegat de Llull, que comptarà amb la participació d’Amanullah de Sondy, Stefan Reynolds i Cathal Brugha.

Acte seguit, l’escriptor Francesc Serés oferirà la conferència ‘Re-Reading Ramon Llull’, i la cantant Montse Germán i el guitarrista Ferran Pisà clouran la jornada amb el recital poètic ‘El verger de l’Amat’, on es fan seves les paraules de Llull amb un ritme i una expressivitat que revitalitzen alguns dels versicles del ‘Llibre d’amic e amat’.

Francesc Serés (Saudí, 1972) es va llicenciar en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 1996 i en Antropologia l’any 1998, i compagina l’escriptura amb la docència i la investigació. El 2015 va ser guardonat amb el Premi de la Crítica Serra d’Or de narració per La pell de la frontera (2014), un conjunt de cròniques i entrevistes --que en alguns moments deriven cap a l’assaig o la ficció- amb les quals l’autor analitza la complexa realitat de Ponent a través de la immigració. 

Com a part del programa internacional de l’Any Llull en el 700 aniversari de la mort del pensador mallorquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"