Institut Ramon LLull

Actes al voltant de Ramon Llull a la Universitat Aix-Marseille i al CEC de la Sorbonne

Cultura.  Ais de Provença i París, 10/10/2016

La Universitat Aix-Marseille acull el 10 d’octubre la conferència del professor Francesc Tous ‘Ainsi parlait Raymond Lulle’, que anirà seguida del recital poètic El Verger de l’Amat, adaptació musical del Llibre d’amic e amat de Ramon Llull. També en el marc de l’Any Llull, el Centre d’Études Catalanes de la Sorbonne inaugura la temporada de seminaris el mateix dia 10 d’octubre amb una conferència de Mònica Güell sobre el Llibre de les bèsties.




Francesc Tous (Universitat de Barcelona) dissertarà sobre els proverbis de Llull a la conferència ‘Ainsi parlait Raymond Lulle. Commémoration 700e anniversaire de la mort de Raymond Lulle’, que tindrà lloc el 10 d’octubre a la Universitat Aix-Marseille. La conferència anirà seguida del recital poètic ‘El verger de l’amat’, on la cantant Montse Germán i el guitarrista Ferran Pisà es fan seves les paraules de Llull amb un ritme i una expressivitat que revitalitzen el text.

A més, els assistents a la conferència i al recital podran visitar l’exposició ‘La veritat inefable. El Llibre d’amic e amat de Ramon Llull’, que serà a la universitat fins el proper 15 d’octubre.

El Centre d’Études Catalanes inaugura una nova temporada de seminaris amb el propòsit d’estudiar les representacions culturals de la identitat catalana des d’una perspectiva interdisciplinar, especialment literària, històrica i artística. En la primera sessió del curs, programada pel 10 d’octubre, Mònica Güell pronunciarà la conferència ‘Un miroir des princes catalans: El llibre de les bèsties de Ramon Llull’.

Actes acadèmics programats per l’Any Llull en el 700 aniversari de la mort del filòsof i escriptor mallorquí

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"