Institut Ramon LLull

L’Any Llull arriba a Mèxic amb tres jornades lul·lianes a Ciutat de Mèxic, Guadalajara i Puebla

Cultura.  Mèxic, 01/09/2016

La primera setmana de setembre se celebraran a Mèxic tres jornades lul·lianes emmarcades dins l’Any Llull amb el propòsit d’acostar l’obra i figura de Ramon Llull als estudiants mexicans. Les jornades es composen d’un variat programa de conferències, lectures i taules rodones a càrrec d’acadèmics i investigadors del país, i tindran lloc a la Universidad de Guadalajara, a la Benemérita Universidad Autónoma de Puebla, i a la Universidad Nacional Auntónoma de Mèxico els dies 1, 5 i 7 de setembre, respectivament.




Les tres jornades s’inauguraran amb una conferència magistral del Dr. Roger Friedlein, de la Universitat Ruhr-Bochum d’Alemanya, i reuniran diferents investigadors i acadèmics mexicans per una sèrie de ponències i taules rodones centrades en diversos aspectes de l’obra de Llull, posant especial èmfasi en la recepció del pensament lul·lià a Mèxic, el pensament medieval, la vessant filològica i la literària de Llull, i les traduccions de la seva obra.

Les jornades es complementaran amb lectures de diferents textos de Ramon Llull a càrrec dels mateixos estudiants de les universitats.

 

Jornades Lul·lianes a Mèxic

1 de setembre – Universidad de Guadalajara

5 de setembre – Benemérita Universidad Autónoma de Puebla

7 de setembre – Universidad Nacional Autónoma de México

Les jornades s’inauguraran amb la conferència ‘El arte se hizo literatura: estructuras del Ars magna en los diálogos literarios de Ramon Llull’

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"