Institut Ramon LLull

Maria del Mar Bonet posa l'accent musical a les 30es Jornades Internacionals per a Professors de Català

Música.  Tarragona, 20/07/2016

La cantant mallorquina Maria del Mar Bonet oferirà dimecres 20 de juliol un concert al Pla de la Seu de Tarragona per celebrar la 30ena edició de les Jornades Internacionals per a Professors de Català, que la Universitat Rovira i Virgili acull del 18 al 21 de juliol. Sota el títol ‘Alenar Llull’, el concert combinarà peces de dos treballs discogràfics de Bonet, ‘Alenar’ i ‘Amic, Amat’, per configurar una proposta que forma part dels actes de commemoració de l’Any Llull




Pocs abans de celebrar els seus 50 anys de trajectòria professional, iniciada el 21 de desembre de 1966, Maria del Mar Bonet ha preparat un espectacle que uneix dos dels treballs més rellevants de la seva carrera, el discos ‘Alenar’ i ‘Amic, Amat’, els dos dedicats a l’obra de Ramon Llull. Coincidint amb la commemoració del 700 aniversari de la mort de l'escriptor i pensador mallorquí, Maria del Mar Bonet farà un repàs dels sons del mediterrani per on Llull va peregrinar amb un repertori especial que també recuperarà alguns temes dels seus primers àlbums.

El concert servirà per celebrar el 30è aniversari de les Jornades Internacionals per a Professors de l’Institut Ramon Llull, que ha programat pel mateix dimecres 20 de juliol una jornada oberta als professionals de la llengua catalana i a la comunitat universitària dins del territori: ‘El català al món, una xarxa d’excel·lència. 30 anys de Jornades Internacionals per a  professors de català’.

Per a més informació sobre les Jornades: http://www.llull.cat/monografics/jornades16/

El concert, gratuït i obert al públic, s’inclou dins la programació del Festival d’Estiu de Tarragona

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"