Institut Ramon LLull

L’IRL convoca un concurs per escollir el projecte de comissariat de la participació catalano-balear a la Fira de Bolonya 2017

Literatura.  Barcelona, 11/07/2016

L’Institut Ramon Llull ha obert la convocatòria d’un concurs públic per escollir el projecte de comissariat que elabori una proposta per a la participació de Catalunya i les Illes Balears a la 54a edició de la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya. La Fira se celebrarà del 3 al 6 d’abril 2017 i tindrà la il·lustració i la literatura en català com a convidada d’honor.




El concurs consta de tres fases: Participació, Idees i Contractació. La primera fase és la presentació d’un preprojecte que reflecteixi les idees generals de la proposta, i el seu termini finalitza el 18 de juliol. En la següent fase, la d’Idees, el jurat escollirà un màxim de tres participants per desenvolupar el projecte, el qual es podrà presentar fins el 5 de setembre. En la tercera i última fase, la de Contractació, el jurat triarà la proposta guanyadora, que es farà pública a partir del 13 de setembre.

Per a l’elaboració de la proposta, el comissari escollit treballarà conjuntament amb l’Institut Ramon Llull i l’Institut d’Estudis Baleàrics. El comissariat inclou el desenvolupament del projecte i la direcció de la seva execució.

El marc conceptual per a la participació de la literatura catalana s’estableix amb el programa Sharing a Future: Books in Catalan in Bologna 2017. En tant que convidada d’honor a la Fira, s’organitzaran activitats i exposicions que destacaran la importància de la il·lustració i la literatura infantil en llengua catalana.

Les dues activitats principals del programa són una mostra d’il·lustradors dins del recinte firal de Bolonya i una exposició al Palazzo d’Accursio de la ciutat, que mostren la imatge que el convidat d’honor aporta sobre la il·lustració infantil i juvenil pròpia. El pressupost màxim per a les exposicions és de 180.000 euros.

Per a més informació, podeu consultar les bases del concurs.

x01z17

El 18 de juliol finalitza el termini de recepció de sol·licituds de la primera fase del concurs

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"