Institut Ramon LLull

La galeria Josée Bienvenu de Nova York exposa ‘Postcards to AZ’ de Martí Cormand

Arts.  Nova York, 07/06/2016

La Josée Bienvenu Gallery de Nova York acull l’exposició Postcards to AZ, de l’artista barceloní Martí Cormand. La mostra reuneix una sèrie de pintures a l’oli i grafits de petites dimensions que en conjunt proposen una reflexió a l’entorn de la memòria, la història i l’existència cíclica de l’home. Postcards to AZ s’inaugurarà el proper 7 de juny i es podrà veure fins el 22 de juliol.




L’obra de Martí Cormand dóna fe de la coalescència del temps o, més aviat, d’un passat intangible que només pot ser comprès en el present a través de la intuïció. Segons l’artista, el nostre present reafirma el concepte d’un ‘etern retorn’, la idea que la nostra existència és cíclica i no lineal, i que es repeteix una vegada i una altra sense fi.

Martí Cormand (Barcelona, 1970) viu i treballa a Nova York des del 2002. Ha exposat la seva obra en col·leccions com The Alfond Collection of Contemporary Art, Cornell Fine Arts Museum, a Florida; The Judith Rothschild Foundation, Nova York; Cartin Collection, Conneticut o West Collection, Filadèlfia.

L'exposició Postcards to AZ es podrà veure del 7 juny al 22 de juliol a la Josée Bienvenu Gallery de Nova York

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"