Institut Ramon LLull

Quatre arquitectes catalans participaran al Pavelló Central de la Biennal d'Arquitectura de Venècia

Arquit. i disseny.  Venècia, 20/04/2016

Els estudis d’arquitectura catalans Barozzi/Veiga, Batlle i Roig Arquitectes, Cadaval & Solà-Morales, i Toni Gironès participaran al Pavelló Central de la Biennal d'Arquitectura de Venècia, que s'inaugurarà el 28 de maig. A aquests quatre estudis d’arquitectura cal sumar-hi el projecte dels arquitectes Jaume Prat i Jelena Prokopljevic, que, juntament amb el cineasta Iñaki Lacuesta, seran presents a l'espai dedicat a Catalunya.




ACN Barcelona .- A més, el nou director de l'Institut Ramon Llull, Manuel Forcano, ha avançat aquest dissabte en una entrevista a Catalunya Ràdio que les negociacions perquè Catalunya sigui el país convidat a la Fira del Llibre Infantil i Juvenil de la ciutat italiana de Bolonya el 2017 estan molt avançades. Forcano ha destacat que "és la fira més important del sector que hi ha a Europa i al món" i que si Catalunya és el país convidat "ens haurem de posar a treballar de seguida perquè és un gran desembarcament i Catalunya té molts autors de molta qualitat i llibres il·lustrats preciosos que poden fer molt bon paper".

Jaume Prat, Jelena Prokopljević i Isaki Lacuesta representaran Catalunya a la 15a Biennal d’Arquitectura de Venècia

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"