Institut Ramon LLull

Obertes les inscripcions pel XVè Campus Universitari de la Llengua Catalana i l’Estada lingüística d’estiu

Llengua.  Girona i Andorra, 01/04/2016

Aquest divendres 1 d’abril comença el termini de sol·licitud d’inscripció tant al Campus universitari de la llengua catalana com a l’Estada lingüística d’estiu de Barcelona. Organitzades cada any per l’Institut Ramon Llull en col·laboració amb altres institucions, les estades tenen l’objectiu de millorar la competència lingüística i els coneixements culturals dels estudiants de català de l’exterior per mitjà de cursos, conferències, visites i activitats complementàries.




XV Campus universitari de la llengua catalana

El Campus universitari de la llengua catalana, fruit de la col·laboració entre el Govern d'Andorra i l'Institut Ramon Llull, ofereix als estudiants la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.

La seva XVena edició s’iniciarà a Girona, del 24 al 31 de juliol, i després es desplaçarà a Canillo, a Andorra, del 31 de juliol al 7 d’agost.

 

Estada lingüística d’estiu de Barcelona

L’Institut Ramon Llull, amb la col·laboració de la Universitat de Barcelona, organitza una estada lingüística adreçada a estudiants de català de les universitats i altres centres docents de l’exterior. Una bona opció per a totes aquelles persones que vulguin aprofitar l’estiu per millorar els seus coneixements de llengua catalana i conèixer la ciutat de Barcelona.

L’Estada lingüística d'estiu a Barcelona se celebrarà del 13 al 29 de juliol i combina cursos de llengua i cultura catalanes amb un programa d’activitats de lleure i d’intercanvis lingüístics i grups de conversa amb estudiants de la UB, aprofitant de tots el avantatges que ofereix l’estiu a Barcelona.

 

Les persones interessades únicament podran optar a participar en una de les dues propostes formatives. Trobareu informació més detallada de les dues estades de formació lingüística en el següent enllaç.

El període per fer les sol·licituds s’inicia l’1 d’abril i es tancarà el 10 de maig

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"