Institut Ramon LLull

Catalunya torna a participar a la fira d’art ArcoMadrid amb 11 galeries

Arts.  Madrid, 24/02/2016

Catalunya mantindrà el nombre de galeries presents a la fira internacional d’art ArcoMadrid 2016, que se celebra del 24 al 28 de febrer, amb 11 representants: deu galeries al programa central i una altra a la secció Opening, de galeries més joves. Destaca el retorn de la galeria Carles Taché, absent en les darreres edicions, i la participació de la fira barcelonina ArtsLirbis, dedicada a l’edició del llibre d’art.




A més d’aquests 11 participants catalans - ADN, Àngels Barcelona, Estrany-De la Mota, Joan Prats, Marc Domènech, Miguel Marcos, Polígrafa Obra Gráfica, Carles Taché, Projectesd, Senda i Ethall-, també cal comptar la galeria Nogueras Blanchar, amb doble seu a Barcelona i Madrid, i la galeria internacional Malbrough, també amb seu a Barcelona i a altres ciutats del món.

L’escena catalana també estarà present a l’espai de debat de la fira, amb professionals del sector participant en fòrums i trobades professionals, com ara el director del Macba, Ferran Barenblit; la directora d’exposicions del CCCB, Rosa Ferré; o el director de la Fundació Antoni Tàpies, Carles Guerra. 

Entre els artistes representats, de la mà de galeries tant nacionals com internacionals, hi haurà noms com Miró, Tàpies, Dalí, Plensa, Muntadas, Ignasi Aballí, Joan Fontcuberta o els joves Lua Coderch o David Bestué.

La participació catalana destaca doncs pel seu nombre, varietat, i qualitat. Les 11 galeries catalanes formaran part del total de 221 galeries de 27 països que participaran a Arco Madrid 2016, que celebra el seu 35è aniversari.

Per aquesta edició, la fira d’art ha renunciat a la tradició de convidar un país determinat i es centra en fer una revisió del seus 35 anys d’història

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"