Institut Ramon LLull

Àmplia representació catalana a la fira d’arts escèniques APAP de Nova York

Escèniques.  Nova York, 15/01/2016

Catalunya tindrà per primera vegada un estand institucional a la fira APAP, un dels principals punts de trobada del sector de les arts escèniques i música als Estats Units, que se celebrarà a Nova York del 15 al 19 de gener. De la mà de l’Institut Català de les Empreses Culturals i sota la marca Creative Catalonia, la fira comptarà amb la presència de 12 representants del sector cultural català i amb una actuació, el 17 de gener, del grup de jazz italo-català Giulia Valle Trio.




Fundada la dècada de 1950, la Association of Performing Arts Presenters (APAP) és una entitat dedicada a promoure l'encontre entre els diferents agents del sector de les arts escèniques i la música. Celebrada cada mes de gener a la ciutat de Nova York, la fira reuneix més de 3.600 artistes, representants i agents dels 50 estats dels Estats Units i de més de 30 països durant cinc dies de desenvolupament professional, oportunitats de negoci i actuacions d’artistes.

Les companyies i institucions catalanes que representaran Catalunya a l’estand organitzat pel Departament de Cultura són: Agente 129, Sol Picó, Antic Teatre, Ciclicus Company, Companyia Ignífuga, Fira Tàrrega, Galbana Produccions/Jazz al Port, Joan Català, Kamachatka Company, Mom/El Vivero, Montuno Producciones i l'Institut Ramon Llull.

A més, l’artista italiana resident a Barcelona Giulia Valle actuarà el 17 de gener, a les 14.30 h, al NY Hilton Hotel, amb el seu trio musical, completat per Marco Mezquida (piano) i David Xirgu (bateria). Considerada una de les millors propostes de l'actual escena del jazz nacional, el Giulia Valle Trio tocarà en el marc del programa de sessions dedicades als artistes representats pel reconegut cantant i productor Allan Harris.

La fira té lloc a Nova York del 15 al 19 de gener i congrega més de 3.600 artistes, representants i agents provinents d'una trentena de països

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"