Institut Ramon LLull

El fotògraf Gabriel Ramon exposa al Centre d’Estudis Catalans de la Sorbonne de París

Arts.  París, 05/11/2015

El Centre d’Estudis Catalans (CEC) de la Sorbonne de París acull l’exposició La cicatrice photographique del fotògraf Gabriel Ramon. La mostra s’inaugura el 5 de novembre i es podrà veure fins el 3 de desembre.




L’exposició La cicatrice photographique es composa majoritàriament de fotografies tractades amb la tècnica del col·lodió humit, que ensenyen retrats de vegades inquietants però sempre fascinants per la seva bellesa.

L’any 1982, amb trenta anys i una gran passió per la fotografia tradicional, el fotògraf francès Gabriel Ramon instal·la el seu estudi a Palma de Mallorca. Anys més tard, els negatius de les fotografies que havia anat fent retenen l’empremta en blanc i negre i les emocions de les cares que se li oferien en aquest intercanvi que sempre és un retrat. Ara es poden veure a l’exposició La cicatrice photographique, del 5 de novembre al 3 de desembre.

Jacques Terrasa, catedràtic d’Estudis Hispànics de la Sorbonne, és el comissari de l’exposició

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"