Institut Ramon LLull

El IATI Theater de Nova York aposta per 'Els Gronxadors', de Roger Simeon

Escèniques.  Nova York, 06/11/2015

L’obra Els gronxadors, escrita per Roger Simeon i dirigida per Julián J. Mesri, es pot veure a l'International Arts Theater Insitute (IATI) de Nova York durant tot el mes de novembre. L’estrena és el 6 de novembre i fins el 29 de novembre hi haurà un total de 13 representacions.




Els gronxadors és una tragicomèdia absurda que aprofundeix en les relacions romàntiques des d'una perspectiva diferent. Es va estrenar al IATI Theater el maig del 2014, i ara hi torna per un total de tretze representacions entre el 6 i el 29 de novembre, que es podran veure en castellà amb subtítols a l'anglès.

És la història d'un home i una dona evitant el que han de fer: parlar de sí mateixos. Els dos es troben en un pati d'esbarjo després d’haver trencat la seva relació, i el que podria semblar una trobada casual aviat es converteix en un diàleg fragmentat de dues persones que es coneixen molt bé i que temen fer-se mal .

El Teatre IATI de Nova York es centra en oferir les noves creacions contemporània sud-americanes i espanyoles, amb l’objectiu d’unir les seves variades cultures i tradicions amb la realitat actual de la societat americana. A través del teatre, la dansa i la producció musical, el IATI pretén estrènyer els vincles entre les diferents comunitats que conviuen a Amèrica.

Roger Simeon ha estrenat obres a Barcelona, Londres i Nova York

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"