Institut Ramon LLull

Gira europea d’Amparo Sánchez: Suïssa, Àustria, Alemanya i Bèlgica en dotze dies

Música.  Berna, 25/10/2015

Amparo Sánchez, ex vocalista de la banda Amparanoia i guanyadora del BBC Music Award 2005, fa una gira pel centre d’Europa amb un total de nou concerts. La representant del moviment musical mestís barceloní presenta el seu tercer àlbum en solitari, Espíritu del Sol.




Pràcticament a concert per dia, Amparo Sánchez inicia la seva gira a Bern (Suïssa) el 25 d’octubre; després es desplaça a Àustria per tocar a Wels el dia 26 i a Viena el dia 27; segueix la ruta a Alemanya, amb concerts a Darmstadt, Stuttgard, Dormund, Leipzig i Köln; i acaba a Bèlgica, on fa un últim concert a Tournai el 5 de novembre.

D’aquesta manera, introdueix al centre d'Europa el seu últim treball, el Espíritu del Sol. En la línia dels seus altres àlbums,  les noves cançons estan impregnades de la seva passió pel bolero, la rumba i fins i tot un els ritmes argentins. A més, hi expressa la seva ferma creença en la importància del paper de les dones en la societat.

 

Gira d'Amparo Sánchez

25 d'octubre - Berna (Suïssa) - 'Gaskessel'
26 d'octubre - Wels (Àustria) - 'Schlachthof'
27 d'octubre - Viena (Àustria) - 'Wuk'
28 d'octubre - Darmstadt (Alemanya) - 'Central Station'
30 d'octubre - Stuttgart (Alemanya) - 'Laboratorium'
31 d'octubre - Dortmund (Alemanya) - 'Konzerthaus'
03 de novembre - Leipzig (Alemanya) - 'Moritzbastei'
04 de novembre - Köln (Alemanya) - 'Bahnhof Ehrenfeld'
05 de novembre - Tournai (Bèlgica) - 'La Petite Fabriek'

La cantant inicia la gira ‘Fuego Fuego Candela Tour 2015’

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"