Institut Ramon LLull

Col·loqui internacional sobre teatre contemporani al Centre d'Estudis Catalans de la Sorbonne

Literatura.  París, 12/10/2015

Sota el títol "Dramatúrgia contemporani: renaixement o extinció?", el simposi és part del Seminari d'Estudis Catalans organitzat pel Centre de Recerca Interdisciplinària del Món Ibèric Contemporani (CRIMIC) de la Universitat Sorbonne de París. Se celebrarà entre el 12 i el 14 d’octubre i compta amb la col·laboració de l’Institu del Teatre i l’Institut Ramon, entre d’altres.




El programa del simposi es reparteix en tres dies, del 12 al 14 d’octubre, amb sessions de matí i tarda estructurades en tres grans eixos: aproximacions teòriques, pràctiques teatrals contemporànies a Catalunya i Espanya, la innovació teatral, i, per últim, el cos i la veu.

El col·loqui sobre el teatre contemporani està dirigit per Mònica Güell, directora del Centre d’Estudis Catalans a París, Carles Batlle, autor teatral i novel·lista, i Enric Gallèn, doctor en filologia catalana. Cadascun d’ells moderarà alguna de les cinc sessions del simposi

A més, compta amb la col·laboració de diverses institucions catalanes com l’Institut Ramon Llull, l’Institut del Teatre, la Universitat Pompeu Fabra i la diputació de Barcelona, i d’altres institucions com el Consell de la Universitat París-Sorbonne, Ecole doctorale IV, CRIMIC, i el Priteps.

L’última sessió del simposi serà moderada pel reconegut dramaturg valencià José Sanchis Sinisterra

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"