Institut Ramon LLull

Bernardí Roig inaugura a Roma l’exposició "La Bolannntro’w"

Arts.  Roma, 21/09/2015

L’escultor i artista multimèdia Bernardí Roig exposa per primera vegada a Roma, a la Galleria Marie-Laure Fleisch, i ho fa amb La Bolannntro’w, una mostra que a través de noves escultures, dibuixos i vídeos reflexiona sobre el joc, la violència, la transgressió i l’aïllament. La inauguració de l’exposició és el 21 de setembre a les 18.30h.




Bernardí Roig fa un paral·lelisme entre la confrontació entre Caravaggio i Ranuccio Tomassoni l’any 1606 arran d’un partit de Pallacorda (joc precursor del tenis) i el crit del tenista John McEnroe a la final de Wimbledon de 1981 contra Bjørn Borg (on proferí un crit que inspira el títol de l’exposició).

L'artista estableix una connexió entre el que es veu, el record d'un lloc, i els esdeveniments històrics, comparant-los amb la realitat. El model d'exposició es concep com un "dispositiu d'alteració": l'artista construeix el diàleg entre tradicions històriques i iconogràfiques de diferents èpoques, i utilitza un nombre igualment variat de relats heterogenis que donen a la mostra l'aparença de ser derivada des d’una altra obra.

Del 21 de setembre al 28 de novembre a la Galleria Marie-Laure Fleisch

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"