Institut Ramon LLull

S’estrena la quarta edició de Camera Catalonia al Cambridge Film Festival

Cinema.  Cambridge, 03/09/2015

El festival de cinema de Cambridge presenta per quart any consecutiu una secció catalana, la Camera Catalonia. En la 35a edició del certamen, que se celebra del 3 al 13 de setembre, es presenten sis films catalans: cinc en la mostra catalana i un en la programació general.




El festival de cinema de Cambridge és un certamen focalitzat en cinema independent internacional. A l’edició del 2015  tindrà lloc la quarta edició de la mostra catalana de Cambridge, que se celebrarà en el marc de la 35a edició del festival. Dirigit per Tony Jones, el festival té lloc a diverses sales de cinema de la ciutat així com a espais no convencionals a l’aire lliure.

Els cinc films catalans que formen part de la mostra són Rastres de sàndal de Maria Ripoll, Born de Claudio Zulián, El cafè de la Marina de Sílvia Munt, El camí més llarg per tornar a casa de Sergi Pérez i Tots els camins de Déu de Gemma Ferraté. A més, també es projectarà Herois invisibles d’Alfonso Domingo i Jordi Torrent dins del programa general. Per tant, cinc dels sis films catalans es presentaran en el marc del Camera Catalonia. Born, fa menys d’una setmana, i El cafè de la Marina, a finals d’abril, ja han estat presentades a Londres, en el cicle Catalan Avant-Garde que organitza l’ICA amb la col·laboració de l’IRL. Les altres quatre pel·lícules catalanes faran a Cambridge la seva estrena al Regne Unit. El festival, a més, podrà comptar amb la presència d’alguns directors i actors, com Claudio Zulián, Jordi Torrent o Marina Salas, actriu a El cafè de la Marina. Tots ells participaran en converses i torns de preguntes amb els assistents després de les projeccions.

 

Projeccions dels films catalans al Cambridge Film Festival:

Born, Claudio Zulián

6 de setembre a les 21.30h

7 de setembre a les 13.15h

 

Tots els camins de Déu, Gemma Ferraté

8 de setembre a les 20h

 

Rastres de Sàndal, Maria Ripoll

9 de setembre a les 18.45h

10 de setembre a les 13h

 

El camí més llarg per tornar a casa, Sergi Pérez

3 de setembre a les 15.30h

10 de setembre a les 18h

 

El cafè de la Marina, Sílvia Munt

11 de setembre a les 21h

12 de setembre a les 16.15h

 

Herois invisibles, Alfonso Domingo i Jordi Torrent

11 de setembre a les 15.30h

Amb el suport de l’Institut Ramon Llull

    Logo Institut Ramon Llull
  • Un consorci de:

  • Generalitat de Catalunya Govern Illes Balears Ajuntament de Barcelona

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"